Türkiye Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar Salon Hokey Süper Lig müsabakalarında başarıyla tamamlandı. Zonguldak'ın ev sahipliği yaptığı ve Site Spor Salonunda oynanan müsabakalarda bir birinden heyecanlı ve nefes kesen müsabakalara sahne oldu.

Zonguldak Gençlik Merkezim, Kırıkkale GSK, Nizip GSK, Diyarbakır Kayapınar, Nizip HEM Spor, Gaziantep Doruk, Buca Halk Eğitim GSK, Bolu Belediyesi, Atılım Muğla Olimpik, VMY Kahramanmaraş ve Gaziantep Polisgücü olmak üzere 9 ilden 11 takım mücadele verdi.

ZONGULDAK'I GENÇLİK MERKEZİM TEMSİL ETTİ

Hokey sporunu Zonguldak'ta ayakta tutan antrenörlerden birisi olan Köksal Kasım önderliğinde ilimizi Zonguldak Gençlik Merkezim temsil etti. Temsilcimiz oynadığı 10 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi alarak topladığı 13 puanla maçları 6'ncı sırada tamamladı. Bolu Belediye Spor Kulübü ise 10 maçta topladığı 26 puanla turnuvayı zirvede tamamladı, Diyarbakır Kayapınar ise 10 maçta da yenilerek son sırada yer aldı.

KÖKSAL KASIMDAN TEŞEKKÜR

Zonguldak Gençlik Merkezim Spor Kulübü antrenörü Köksal Kasım turnuvanın sonunda kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi: "Zonguldak'ta oynanan hokey kadınlar salon ligi 1.etap maçlarını tamamladık. Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e, spor şube müdürüm Gazel Güven'e, Mehmet Bozkurt ve oğlu Orhan Bozkurt'a, dostum Serkan Karacair'e, Çetin Şentürk'e, baba Özkan Oral hocama, Hamit hocama, Çetin Demir hocama, Adem Alp ve Tansel Alp kardeşlerime, Ömer abime, Ahmet abime, Hasan Canbir abime, Sait Kazancı kardeşime, Barkın Karabaş kardeşime, sağ ve sol kollarım Vahit Toçu ve Alpcan Alp'e, biraderlerim Mesut ve Yusuf Kasım'a Zonguldak Hokey takımı olarak teşekkür ederiz"

Editör: Pusula Gazetesi