Zonguldak hakem camiasının yetiştirmiş olduğu 3 güzide Bölgesel Hakem Esra Arıkboğa, Oğuzhan Keçeci ve Onur Akdağ'ın Polis mesleğine başlayacak olmaları nedeniyle Hakemler Derneği binasında İl Hakem Kurulu ve Dernek Yönetimi veda programı düzendi.

Programa TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, İl Hakem Kurulu Üyesi Ertuğrul Bayram, TFFHGD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Osman Özdemir ve Selçuk Çurak, TFFHGD Zonguldak Şubesi eski Başkanı Nurettin Demir katıldı.

Program da konuşma yapan TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya "Buruk bir sevinç yaşıyoruz. 3 güzide Hakemimizin Zonguldak'tan ayrılmasından dolayı üzüntülüyüz. Aynı zamanda da sevinçliyiz! Polislik gibi kutsal bir mesleği icra edecekler. Hakemliklerine başka iller de devam edecekler. 3 hakemimizin de camiamıza büyük hizmetleri oldu. Kendilerine camiamız adına teşekkür eder, meslek hayatlarında başarılar dilerim" dedi

İl Hakem Kurulu adına konuşma yapan İl Hakem Kurulu Üyesi Ertuğrul Bayram ise "Öncelikle kendilerini tebrik ediyorum. Hakemliğe Zonguldak'ta başladılar ve kutsal bir görev için ilimizden ayrılıyorlar. Üçü de birbirinden değerli hakemimiz. Hakemlikte göstermiş oldukları başarıyı meslek hayatlarında da göstereceklerine inancımız tam. Hakemlerimize camiamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder yeni görevlerinde başarılar dilerim" dedi

PLAKET TAKDİM ETTİLER

Törende İl Hakem Kurulu Üyesi Ertuğrul Bayram, Bölgesel Yardımcı Hakemimiz Onur Akdağ'a, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özdemir, Bölgesel Hakemimiz Oğuzhan Keçeci'ye, TFFHGD Zonguldak Şubesi eski Başkanı Nurettin Demir'de Kadın Bölgesel Yardımcı Hakemi Esra Arıkboğa'ya plaket takdim etti.