Zonguldak'ta Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışında konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Türkiye'nin ve Türk milletinin terör örgütlerinin saldırısı altında olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kılavuz, Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralele Devlet Yapılanması'nı (FETÖ/PDY) sert dille eleştirdi. Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın açılışında konuşan Kılavuz, "İçimiz, dışımız her tarafımız hainlerle kuşatılmıştır. Efendim bir FETÖ gerçeği yaşanmıştır. Milletimize bomba ve kurşun yağdırmışlardır. 250 kardeşimiz şehadet şerbetini içmiştir. Alçaklar şimdiye kadar milli ve manevi duygularımızla istismar ettiler. Hizmet dediler, himmet dediler, en büyük kahpeliği ve kalleşliği yaptılar. Türkiye, Türk milleti ateşle imtihan edilmektedir. Bizler uyanık olacağız. Bizler bu günlerde her zamankinden daha fazlasıyla bir olacağız. Beraber ve kardeş olacağız ve bu kara günleri geride bırakacağız" dedi. Düzenlenen açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP ilçe, belde ve kadın kolları başkanları, ocak üyeleri, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması için Ülkü Ocakları olarak çalışmalar yaptıklarının da altını çizen ve uyuşturucu paralarının PKK'ya gittiğini belirten Genel Başkan Olcay Kılavuz, "Gençliğimize yönelik alçakça ve sinsice oyunlar kurulmaktadır. Bu oyunları kuranlar hem içerdeki hem de dışardaki hainlerdir. Gençliğimizi ajanlar, casuslar hem kökünden hem de özünden uzaklaştırmaya çalışmaktadırlar. Esrar kullanmadır, uyuşturucu madde kullanılmasıdır, sentetik uyuşturucu madde kullanılmasıdır. Bu yönüyle gençliğimize tuzaklar kurulmaktadır. Biz buna izin vermemekteyiz. Kardeşlerimizi takip ediyoruz. Gençlerimizi bilinçlendiriyoruz ve bu bataklıktan uzak tutmaya çalışıyoruz. Bu işi, eylemi yapan satıcılar da PKK terör örgütü mensuplarıdır" ifadelerini kullandı.

"Vatanımız, bayrağımız, milletimiz bizim yaşama sebebimizdir namusumuzdur. Dolayısıyla devletimiz, milletimiz ve vatanımız adına gerektiğinde kanımızı da akıtırız, canımızı da verir, başımızı da feda ederiz" diyen Başkan Kılavuz şöyle devam etti; "Irak'taki soydaşlarımıza türlü oyunlar kurulmuştur. Düne kadar bir askerimiz ile, astsubayımızla muhatap olamayan postalyalar işçisi aşağılık, köpek Barzani, sözde bir referandum yapmıştır. Bu referandum neticesinde Kerkük yok sayılacak, işgal edilecekti. Oradaki soydaşlarımız şimdiye kadar katledildi, kanları akıtıldı. Ama buna izin verilmedi. Başta liderimiz Devlet Bahçeli bey efendinin net tavrı bütün Türk ve Türkiye düşmanlarının dünyasını başına yıkmıştır" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi