TFF 2. Lig Beyaz Grup'da ikinci yarı perdesi açıldı. Temsilcimiz Zonguldakspor saha ve seyircisi önünde grup lideri Manisa Futbol Kulübü'nü konuk etti Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan maçı Ömer Tolga Güldibi yönetti.
Karşılaşmaya konuk ekip Manisa Futbol Kubü başladı. Maçın 4'üncü dakikasında konuk ekip -Manisa FK'da Hamza'nın golü ile karşılamada 1-0 öne geçerken, 7'inci dakika Gürhan'ın attığı golle Zonguldakspor beraberliği yakaladı.
Maçın 21'inci dakikasında Serhat ceza sahası içinde düşürüldü, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Gürkan kendisinin ve takımının ikinci golünü Manisa ağlarına gönderdi.
HAKEM PENALTIYI YARATTI, GOL GELDİ
61'inci dakikada Zonguldakspor ceza sahası içinde Zonguldakporlu futbolcudan seken top eli doğal konumda olan Hakan'ın eline çarptı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Zonguldakporlu futbolcular hakeme büyük tepki göstermesine rağmen penaltı kararı değişmedi. Sinan Kurumuş'un attığı penaltı gülüyle Manisa FK beraberliği yakaladı.
ZONGULDAKSPOR 10 KİŞİ KALDI, GOL SAYILMADI
Karşılaşmada 65'dakikada Emrecan Coşkun ikinci sarı karttanh kırmızı kart gördü ve Zonguldakspor 10 kişi kaldı. 73'ncü dakikada Zonguldakspor'da Gürkan'ın attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Zonguldakspor bu beraberlikle puanını 24'e çıkardı, Manisa FK ise şampiyonluk yolunda çok kritik 2 puan kaybetti.