Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan proje ile toplanan kitap ve kışlık giysiler Hayriye- Hayrullah Saki Anaokulu'nun da desteği ile öğrencilere teslim edildi.

Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı, Yürütme Kurulu Üyeleri Yonca Girgin, Seda Uzaldı, Yeliz Alagöz, Süreyya Sağlam Kabacı, Hayriye- Hayrullah Saki Anaokulu Kurucusu Hayrullah Saki, Okul Müdürü Özlem Boşnak ve bir grup öğrenci ilçeye bağlı Yukarı taşçılı İlkokulu'nu ziyaret ederek hazırladıkları kışlık kıyafet, etkinlik kitabı ve zeka oyunlarını öğrencilere teslim ettiler.

Hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, minik kardeşleri ile kaynaşma fırsatı buldular. Okul Müdürü Mustafa Aydın ilgi ve desteklerinden dolayı Kent Konseyi ile Hayriye- Hayrullah Saki Anaokulu yönetimine teşekkür etti.

Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı geçen ay ihtiyaç sahibi çocuklar için başlattıkları örgü etkinliğinin ilgi gördüğünü belirterek, gönüllü kadınların ortaya çıkardığı el emeği ürünleri öğrencilere telsim etmekten mutluluk duyduklarını söyleyip etkinliğe aynı şekilde destek veren Hayriye- Hayrullah Saki Anaokulu yönetimine teşekkür etti.

Etkinliğe bir grup öğrencisi ile birlikte katılan Hayriye- Hayrullah Saki Anaokulu Müdürü Özlem Boşnak sıcak bir etkinliğin içinde bulumkatan keyif aldığını ifade ederek; "Hiçbir çocuk üşümesin, hiç bir çocuk kitapsız kalmasın"dedi.