Tüm Türkiye genelinde devam eden ve bir ayağı Zonguldak'ta oynanan Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Eleme turu maçları başladı. 114 takımın katıldığı Genç Kızlar Türkiye Futbol şampiyonasında Batı Karadeniz grubunun ilk maçında Zonguldak Gençlik Merkezispor ile Karadeniz Ereğli Belediyespor arasında oynandı. Maç öncesinde her iki temsilcimiz arasında büyük bir güç farkı vardı. Karşılaşma Fener Sahası'nda oynandı. Ereğli Belediyespor maça fırtına gibi başladı. Yetenekli futbolcuları dalga dalga Zonguldak Gençlik Merkezispor'ün üzerine geldi. Sonuç kaçınılmaz oldu. Ereğli Belediyespor, bir diğer temsilcimiz Zonguldak Gençlik Merkezispor'u 20-0 yenerek süper başlangıç yaptı.

ECE 13 GOL ATTI

Ereğli Belediyespor'a 20-0'lık galibiyeti getiren goller, Ece (13), Derya (2), Nazmiye (2), Funda(2) ve Ceren'den geldi.

Zonguldak Gençlik Merkezi yediği 20 gole karşın maç boyunca mücadelesinden ödün vermedi, centilmence mücadelesini sürdürdü, maçın sonucunda ise kazanan rakibini tebrik etti. Futbolseverler maçın sonunda Ereğli Belediyespor için "Hiç acıma duygunuz yok mu?" şeklinde espri yaptılar. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi