Zonguldakspor'un deplasmanda aldığı 1-0'lık Darıca Gençlerbirliği galibiyetinin ardından konuşan takım kaptanı Mert Caymaz ve Kaleci Sinan ören mücadeleci futbola devam etmeleri halinde her takımı yenecek güçte olduklarını söylediler.

SİNAN ÖREN: "ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Maçı gol yemeden tamamlayan Kaleci Sinan Ören "Bizim için kritik bir galibiyet oldu. Altın değerinde 3 puan aldık. İyi hazırlandık. Geçen hafta bu maçı kendi aramızda kazanmamız gerekiyor diyerek konuştuk. Ve sonunda kazandık. Çok enteresan bir seyirci faktörü vardı. Sanki iki ayrı bir saha vardı. İlk yarı gol yememiz çok iyi oldu. Stratejimiz de tuttu. Arkadaşlarımın emeklerine de teşekkür ediyorum. Rakip takımı da tebrik ediyoruz. Onlarda gerçekten iyi takım ama tecrübe eksikliği var. Uzun bir maraton önümüze bakacağız" dedi.

MERT CAYMAZ: "BU MÜCADELE DEVAM EDERSE HER TAKIMI YENERİZ"

Kaptan Mert Caymaz 3-1'lik Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından Darıca'ya moralli gittiklerini belirterek "90 dakika çok İyi mücadele ettik. Ben her zaman söylüyorum çok iyi mücadele ettiğimiz sürece biz her takımı yeneriz. İnşallah bir hava yakaladık. Bir de şu çocukların sıkıntıları giderilirse daha iyi olacak. Elimizden geleni yapıyoruz Arkadaşlarımdan da Allah razı olsun. Sahaya çıkıp son dakikaya kadar ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi