Kdz Ereğli Spor Kulübü Basın Sözcülüğü görevine Eda Kertlez getirildi. Kulüp ile ilgili tüm açıklamaları Basın sözcüsü olarak bundan sonra Eda Kertlez yapacak.

2. Amatör Küme Ereğli Grubu takımlarından Kdz Ereğli Spor (KES) Yönetim Kurulu video konferans üzerinden yaptığı toplantıda Kulüp Üyelerinden ve aynı zamanda özel bir şirkette sağlık çalışanı olan Eda Kertlez'i Basın Sözcülüğü görevine getirdi.

Konu ile ilgili olarak kulüpten yapılan yazılı açıklama şu şekilde; "Kdz Ereğli Spor (KES) Kulübü Yönetim Kurulu olarak video konferans ile yaptığımız toplantı sonucunda kulübümüzün Basın Sözcülüğü görevine yine kulüp üyemiz olarak aramızda bulunan ve özel bir şirkette sağlık çalışanı olarak görev yapan Eda Kertlez'i getirmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki basın açıklamalarımız Basın Sözcümüz Eda Kertlez tarafından yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Yapılan açıklamanın ardından duygularını ifade eden Eda Kertlez "Gerçekten çok mutlu oldum. Benim için güzel bir sürpriz oldu. Zor süreç geçirdiğimiz bir zamanda büyük bir moral buldum. Başta Kaan Kocaman başkanıma ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim. Gençlerin her platformda yer alabildiği bölgemizde 2 kulüp tanıdım. Zonguldak Ereğli Spor (ZES) ve Kdz Ereğli Spor (KES)'da hem oyuncu, hem de idareci olarak her alanında görev alabilirsiniz. Tabiri caiz ise bu iki kulüp gençlerin gibi diyebilirim" dedi.