2017-2018 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla girmemelerine rağmen mütevazi kadroları ile üst sıraları hedefleyen ve bu hedefleri doğrultusunda ilerleyen Kilimli Belediyespor'da moraller yerinde.

Sarı-siyahlı ekip son iki haftada 4 puan toplarken, Çaydeğirmenispor'u deplasmanda 5-0 yendi, geçtiğimiz hafta ise sahasında Kozlu Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

BAYATSPOR MAÇI ÇOK KRİTİK
Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda yaptığı idmanlarla Bayatspor ile Pazar günü 14.30'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Kilimli Belediyespor'da antrenör Selahattin Bayar futbolcuların dikkatini çekti. Geçtiğimiz hafta 5 eksik futbolcusu ile Polisgücüspor karşısında 4-3'lük galibiyet alan ve sezonun ilk galibiyeti ile tanışan Bayatspor karşısında kazaya uğramak istemediklerini belirten Antrenör Selahattin Bayar puan kaybını özellikle bu maçta yasakladı.

Taraftarın da desteğini arkasına alarak 13 olan puanını 16'ya yükseltmek isteyen Kilimli Belediyespor sahaya temkinli çıkarak zirve yarısının içinde olmanın hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi