TFF 2. Lig'de mücadele eden Zonguldakspor'un bugün gerçekleşmesi gereken olağanüstü kongresi gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in yanı sıra bir kaç üye ve kulüp personeli kongrede hazır bulunmasına rağmen gerekli çoğunluk sağlamadı.

Zonguldakspor'un olağanüstü genel kurulu 1 hafta sonra 25 Haziran Pazartesi tarihinde gerçekleştirilecek. Kulüp binasında 13.00'da yapılacak kongrede yönetimde yeni isimlerin olması bekleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Süleyman Caner "Bayram boyunca rahatsızlığım oldu. Kongre ile ilgili yeterince çalışma yapamadık. 1 haftalık süreçte açığı tamamlayarak yönetim kurulu açısından yapabileceğimizin en iyisini, katılım sağlanırsa eğer, yapacağız. Zonguldakspor'a hizmet edecek yönetim kurulunu oluşturmaya çalışacağız. Bir hafta sonraki kongrede gerçekleştirebilirsek, iyi bir ekiple yola çıkacağız. İyi bir oluşum olacağını tahmin ediyorum" şeklinde konuştu.

TEKNİK HEYET VE TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kulübe maddi imkan sağlamak için çaba gösteren Vali Ahmet Çınar ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ın yapılan kampanyayı takip ettiğini belirten Başkan Caner "Sayın Valimiz Ahmet Çınar yapmış olduğu kampanyayı kendisi takip ediyor. Bu hafta kendisinden bilgi alacağız. İnşallah olumlu sonuç alırız. Hoca konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Elimizde olan futbolcuları yine bizimle tutmaya çalışıyoruz. Onun yanı sıra transfer komitesindeki Hakan Hürfikir arkadaşımız gerekli çalışmaları yapıyor. İnşallah iyi bir hava yakalarız. Kent olarak bir hava yakalayabilmek oldukça önemli. İyi bir hava yakalarsak enerji sezonda futbolculara ve taraftara yansır. Biz yönetim olarak en iyisini yapmanın peşindeyiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi