Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda güçlü rakibi Ankara Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Kırmızı-lacivertli ekip ilk maçta rakibine 2-0 yenilirken hedef rövanşı almak. Zonguldakspor'un başarılı stoperi Hakan Çevik ve yeni transfer Muhammet Yeşil açıklamalarda bulundu.

HAKAN ÇEVİK: "HER MAÇ BİZİM İÇİN ZOR"

Zonguldakspor'un başarılı stoperi Hakan Çevik şunları söyledi: "Ergene Velimeşespor karşılaşmasını kazanmamız gerekiyordu. Kazanamadığımız için çok üzgünüz. Sonuçta rakiplerimizden biriydi. Tabi en kısa zamanda daha çok puanlar alıp üst sıralara tırmanmamız gerekiyor. Alt tarafla ilişimizi bir an önce koparmak istiyoruz.

Ergene maçında son dakikalarda arka adalemde bir sıkıntı oldu. Çok büyük bir şey gözükmüyor. MR çekilecek. Umarım önemli bir sorun çıkmaz. Önümüzdeki Ankara Demirspor karşılaşmasına yetişirim diye düşünüyorum.

Bu ligde her maç bizim açımızdan zor geçiyor. Ankara maçı da zor geçecek. Adamlar play-off hedefini kovalıyorlar. Burada takım arkadaşlarım ellerinden gelen mücadeleyi veriyorlar. Sadece deplasmanda kırılganlıklar yaşıyoruz. Bu hafta deplasmanda galip gelip 3 puan almak istiyoruz"

MUHAMMET YEŞİL: "BAŞKENTTE DAHA SAĞLAM ÇIKACAĞIZ"

Zonguldakspor'un Eyüpspor'dan devre arasında transfer ettiği ve Ergene Velimeşe maçında sahaya ilk 11'de çıkan yeni transferi stoper Muhammet Yeşil şunları söyledi. "Maça çıktığımda çok heyecanlıydım. Benim için çok güzel oldu. Takım arkadaşlarımızı tebrik ederim. İyi bir mücadele verdik ama olmadı. 3 puan elimizden kaçtı. Ankara Demirspor karşılaşmasına daha sağlam çıkacağız. İnşallah oradan 3 puan alıp döneceğiz"