TFF 2. Lig Beyaz Grup'da Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Pendik maçı hazırlıklarına devam eden Zonguldakspor'da hedef galibiyet. Salı gününden itibaren çalışmalarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başlayan kırmızı-lacivertli ekipte futbolcular alacaları galibiyetle taraftara kendilerini affettireceklerini belirttiler. Teknik heyet ise futbolcuları bu maça motive ediyor.

Zonguldakspor Kulüp başkanı Süleyman Caner ise son haftalarda alınan kötü sonuçlara üzüldüklerini ifade ederek İstanbul'dan galibiyet beklediklerini söyledi. Başkan Caner Zonguldak'a yakışır bir stada kavuşmak istediklerini de ifade etti.

"KÖTÜ SONUÇLAR BENİ ÜZÜYOR"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner takımın son durumunun yanı sıra stat konusunda da açıklamalarda bulundu. Caner, "Biz kaybettiğimiz puanları telafi ederiz diye düşünüyorduk. Ama malesef Gümüşhanespor maçında sonuç iyi olmadı. Hem kendimizi üzdük, hem de tribüne gelerek takımlarına sahip çıkan taraftarlarımızı üzdük. Herkesden özür dileriz. Bu sonuçlar beni gerçekten üzüyor. Bir yandan bakıyoruz, deplasmanda Sancaktepespor'u yenen takım, Düzyurtspor'u yenen takım, İnegölspor'u yenen takım bizim takım. '' dedi.

"GÜZEL BİR STADA İHTİYACIMIZ VAR"

Başkan Caner, ''Ak Parti İl Başkanımız Zeki Tosun butik stat konusunda bir açıklama yapmış. İnşallah gerçekleşir. Zonguldak'a modern bir stat gerek. Antrenman sahası istiyoruz yok. Bu işler nasıl olacak. İmkanlarımız yok. Zonguldakspor'un her kuruşa ihtiyacı var. Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız ve İl Başkanlarımız ellerinden gelen desteği yapıyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi