Show Tv'nin yayınlandığı ilk gününden itibaren sürekli gündem yaratan İçerde dizisi gümbür gümbür devam ediyor. Kardeş olduklarının farkında olmayan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert'in (Aras Bulut İynemli) karmaşık hayatlarını anlatan dizide her yeni bölümde yeni bir çıkmaz oluşuyor. Farklı konulara ve aksiyona aç olan seyircilerin sahiplendiği ve bırakmaya hiç niyetlerinin olmadıkları İçerde daha ilk günlerinde bile çok ciddi bir hayran kitlesi oluşturduğu için merak ve ilgi ile takip ediliyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizide Adını Feriha Koydum dizisi ile ününe ün katan Çağatay Ulusoy ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki başarısı ile parlayan Aras Bulut İynemli'ye usta oyuncu Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu gibi isimler eşlik ediyor. Senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu'nun yazdığı dizi her hafta büyük bur heyecanla Show Tv'de izleniyor.

Kaliteli Oyuncuları ve Özgün Hikayesiyle Show'un Yeni Gelin Dizisi

Başrollerini Jessica May ile Tolga Mendi'nin paylaştığı son dönem dizisi Yeni Gelin, Türkmen aşiretinin katı gelenekleri içerisinde kaybolmak istemeyen evin oğlunun şehirli bir genç kız ile evlenmesini konu alıyor. Aile içine işlemiş olan töreleri, kültürel önyargılar içerisinde ahlaki çıkmazları ve adaptasyon problemlerini odağına alan Yeni Gelin'de dolu dizgin süren hikaye Bella ve Hazar'ın aşkının bu çıkmazlar içerisinde yeniden şekillenmesini anlatır.

Bella (Jessica May) yeni geldiği ev içerisinde kendine yer edinmek için niyetini ve saflığını kanıtlamak zorundadır. Onu eve eşi olarak getiren Hazar (Tolga Mendi) ise aile yaşantısı ile aşkı arasında kafa karışıklığı yaşar. Bu girdap içerisinde ayakta kalmaya çalışan Bella'nın hikayesini izlemek için Yeni Gelin tutkunları Show Tv'den ayrılmıyor. Televizyondan takip edemeyen birçok seyircinin online olarak Show Tv canlı izle şeklinde arama yaparak online televizyon izleme sitelerine yöneldikleri biliniyor.

Dizi Keyfini Show Tv'de Sürmek İsteyenler İçin Online Tv Kalitesi

Televizyon dizilerinin fazlalığı ailecek film izleme kavramını da ortadan kaldırdığı için her yeni gün yeni kumanda kavgaları oluyor. Özellikle evin gençleri tarafından sıkı sıkı takip edilen İçerde dizisi için birçok seyirci online olarak canlı televizyon arayışı içerisinde giriyor. Online olarak izlenme oranı da dikkate alındığında reytingleri yerinden oynatan İçerde'yi izleyebilmek için arama motorunda Show Tv canlı yayın akışı arayışı ile ulaşılan sitelere başvuruluyor. Siz de eğer online olarak canlı televizyon izleyebilmenin en sağlıklı yolunu arıyorsanız ya deneme yanılma yolunu denemelisiniz ya da verilen önerilere kulak asmalısınız.

Kalitesiz yayınlarda oldukça sık yaşanan kesintili yayın, ses ve görüntüde senkron problemi, piksellere ayrışma gibi birçok temel problemden uzaklaşabilmek için tercih edilebilecek kaliteli bir yayında Show Tv'yi izleyebilmek istiyorsanız eğer http://www.canlitv.site/show-tv/ adresini ziyaret ederek keyifli bir seyre kavuşabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi