Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı'nda Ankara Demirspor'u konuk edecek.

Kırmızı-lacivertli temsilcimizin başarılı eldiveni Taha Cengiz Demirtaş, maçı hazır olduklarını belirterek takım içinde her bölgede rekabet yaşandığını söyledi.

"İYİ GİDİŞATIMIZ VAR"

Başarılı file bekçisi Taha Cengiz Demirtaş, "Bizim için Ankara Demirspor karşılaşması önemli maç, yavaş yavaş zorlu maçlara girmeye başladık. Ankara Demirspor'da geçen sene averajla şampiyonluğu kaybetmiş bir takım, oturmuş bir takım oyunsal olarak. Hazırlanıyoruz hocamızla beraber, analiz yapıyoruz iyi bir gidişatımız var. Taraftarımız olmasa da içerde bir maçımız, içerde oynadığımız hiçbir maçı vermek istemiyoruz. Güzel bir maç olması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"HERKES ELENDİN GELENİ YAPIYOR"

Taha takım içinde büyük bir rekabet yaşadığını belirterek şunları söyledi: "Kalede yerim ne kadar garanti görünsede genç de olsa zorlayan mücadele eden yetenekli kalecilerimiz var. Herkesin hayali olan bir sahadayız. Her bölgede, her alanda bir rekabet var oda futbolun gerçeği. Son kararı hocamız veriyor. Onun kararı doğrultusunda sahaya çıkıp mücadele ediyoruz ve herkes elinden geleni yapıyor. Ankara Demirspor maçına galibiyet için çıkacağız"