Diğer sıradan ürünlerde ilk haftadan itibaren tekrar ağdaya ihtiyaç duyulmaya başlanırken Epiwax şile 4 haftaya kadar pürüzsü bir cilde sahip olunmaktadır. Üstelik her bölgeye uygulanması ile artık farklı bölgeler için farklı ürünler kullanmaya gerek kalmamaktadır.
Epiwax partikül ağda hem kullanımı, hem de etkileri anlamında sıradan ağdalardan çok farklı bir yapısı bulunmaktadır. Şeker içermediği için yapışkanlık hissi uyandırmaz bu sayede ağda anında ağda acısı kesinlikle hissedilmemektedir. Bez ya da herhangi bir ek kullanım ürünün gerektirmemektedir. Ağda işleminde kuruma olduktan sonra elle rahatlıkla alınabilmektedir. 2 adet ürünle tüm vücutta pürüzsüz bir ağda yapılabilmektedir. Buda diğer ağdalar gibi saatlerce ağda için uğraşılmasına gerek kalmamaktadır. Diğer ağdalara göre son derece pratik olan epiwax bu anlamda özellikle fazla boş zamanı olmayan bayanların en önemli yardımcısı görevini üstlenmektedir.
Epiwax partikül ağda ürünlerinin faydaları oldukça fazladır. Bu sebeple dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir kullanım tercihine sahip olmuştur. Epiwax partikül ağda ürünün istenmeyen tüyler için gösterdiği etkiler ise şu şekildedir;

  • Düzenli kullanımda istenmeyen tüylerin çıkma sıklığını gözle görülür derecede aşağılara çekmektedir. Bu sayede artık ağda ihtiyacı çok daha uzun aralıklarla gerçekleşmektedir
  • Normal ağdalar ile karşılaştırıldığında acısız olması bayanlar üzerinde psikolojik anlamda büyük bir rahatlama sağlamaktadır.
  • Şeker içermediğinden dolayı ağda esnasında herhangi bir yapışma hissi uyandırmaz buda ağdanın daha pratik ve hızlı bir şekilde yapılmasına olanak sağlamaktadır.
  • Uygun fiyatı sayesinde bayanlar küçük birikimlerle rahatlıkla bu ürünü alabilmektedirler.
  • Her cilt ve kıl tipi için uygun ürünün olması sayesinde bu kaliteli ve etkili üründen herkesin faydalanması sağlanmaktadır.
  • Bayan cildi ile uyumlu ve doğal içeriği sayesinde sağlık anlamında en küçük olumsuz bir etkiye sahip olmadığı gibi en hassas bölgelerde bile sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.
  • En az4 haftalık etkisi ile bayanların sürekli ağda yapma zahmetinden kurtarmaktadır. Üstelik tam kökten alınan tüyler ciltte tam anlamıyla pürüzsüzlük yaratmaktadır.
  • Güzel kokusu ile de bayanlar üzerinde oldukça kaliteli bir etki yaratmaktadır.
  • 2 ürünle komple bakım yapılmaktadır. Bu sayede uzun sürelerin ağda salonlarında giderilmesini önüne geçilmesini sağlamaktadır.


Epiwax Ağda Fiyatı
Epiwax partikül ağda kalite, fiyat ve doğallık anlamında dünyada olduğu gibi ülkemizin de en verimli ve en etkili ağda ürünlerinin başında gelmektedir. Ülkemizde firmamız tarafından 59 TL'lik fiyatı ile kalitesinin yanında uygun fiyatı ile de tüm bayanların gönlünü fer etmektedir. Üstelik 4'lü alımlarda ürün başına 45 TL'ye kadar indirimler yer almaktadır.

Editör: Pusula Gazetesi