Zonguldak U-14 Ligi'nde grup şampiyonu olan Zonguldakspor, ardından play-off müsabakalarının final maçında Karadonspor'u 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Son 2-3 yıldır Altyapı Antrenörü Muhammet Şaffak'ın oluşturmuş olduğu 11, 12, 13 ve 14 yaş grubu futbolcuların gelişimini sürdürüyor.

Bu şampiyonluğun ardından Zonguldak'ı U-14 Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazanan Zonguldakspor U-14 Takımı, Sinop'ta gerçekleştirilecek olan müsabakalara hazırlanıyor.

Fener Sentetik Saha'da yapılan antrenmanlarda futbolcularını bu zorlu sürece motive eden Antrenör Muhammet Şafak futbolcularının performansından oldukça memnun.

"BÜYÜK BİR İVME YAKALADIK"

Antrenör Muhammet Şaffak, yaptığı açıklamada, "İyi bir alt yapıya sahibiz. Bu ekibi oluşturmak kolay olmadı. Çok çalışıyoruz. U-14 Ligi'nde şampiyon olarak emeğimizin karşılığını aldık. Sinop'ta gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında grubumuzu birinci olarak tamamlayarak bir üst tura yükselmek hedefliyoruz. Altyapı da çok büyük bir ivme yakaladık. Her geçen gün çıtayı daha da yükseltiyoruz. Hedefimiz, U-14 Türkiye Şampiyonu olmak. Bunu yapacak güçte ve kaliteyiz. Sağ olsun, yönetimimiz ve Başkanımız Süleyman Caner'de gereken desteği veriyor. Bizler inanıyoruz. İnşallah bu kente şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Bize ve futbolcularımıza düşen görev çok çalışmak" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi