Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref takımın durumunu değerlendirdi

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde son maçında sahasında Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini sürdüren kırmızı-lacivertli ekip 24 Erzincanspor maçında da zorlu bir maç oynayacak.

Kümede kalma yolunda her maçına final gözüyle bakan ve kötü bir süreç yaşamak istemeyen Zonguldakspor'da Teknik Sorumlu Barış Şeref de futbolcularına olayın ciddiyetini anlatıyor.

"BU BÖYLE GİDECEK DEĞİL"

Takımın genel durumunu değerlendiren Teknik Sorumlu Barış Şeref "Sahamızda oynadığımız Kahramanmaraşspor ile berabere kaldık. Ancak maçının hakkı beraberlik değildi, kazanabilirdik. 16'ncı dakikada konsantrasyon eksikliğinden dolayı gol yedik. Bu gole ikinci yarıda karşılık verdik. Rakibin pozisyonu yok. Kalecimiz yere yatmadı. Pozisyona giren yine bizdik. Fakat geçmiş haftalarda olduğu gibi maç içinde anlık konsantrasyonumuzu kaybediyoruz. Bu da kalemizde gole sebebiyet veriyor. Bu durumu çözeceğiz. Kazanmayı çok istiyoruz. Bu iş bir galibiyete bakar. Böyle gidecek değil. Şans bize de gülecek. İyi çalışıyoruz.

Daha öneki maçlarda yine 3 puanı hak ettiğimiz fakat berabere ya da yenildiğimiz maçlar oldu. Bu kayıpları hak etmiyoruz. Nerede hata yapıyoruz, nerede eksiklik var bakıyoruz. Dua edenimizden çok, galiba dua etmeyenimiz fazla. Biz işimizi duaya bırakmak istemiyoruz. Mücadelemizin, çalışmalarımızın karşılığı 3 puan olmalı. Önümüzde 24 Erzincan maçı var. Rakip lig ikincisi. Zor bir deplasman olacak. Puan ya da puanlar için gideceğiz. En az Kahramanmaraşspor maçı kadar mücadele edip, savaşacağız. Bu kritik süreçte toplayacağımız her puanın değeri büyük. Bunu başaracak güçteyiz" dedi.