Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 6 haftalık suskunluğuna Şanlıurfaspor maçında son verirken, bir önceki maç olan Hekimoğlu Trabzon maçında sakatlanan 2 futbolcu moralleri bozdu.

Kırmızı-lacivertli ekipte sezon başından buyana istikrarlı olarak forma giyen sağ kanat oyuncusu 29 yaşındaki Serbay Yağız ve 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut sakatlıkları nedeniyle Uşakspor deplasmanında oynayamayacak. Hekimoğlu Trabzon maçında sakatlanan Serbay Yağız Şanlıufraspor maçında forma giyemezken, Aykut Emre Yakut ise iğne ile çıktığı maçın 40'ncı dakikasından oyundan çıkmak zorunda kaldı. Serbay ve Yağız'ın Uşakspor deplasmanında oynamaları imkansız görünüyor.

Şanlıurfaspor maçında 40 dakika oynayabilen Aykut Emre Yakut oyundan çıkarken rakibi ile tartışması nedeniyle hakem tarafından sarı kart görerek Uşakspor maçında cezalı duruma düştü. Aykut Emre Yakut hem sakatlığı nedeniyle hem de cezası nedeniyle oynayamayacak. İki futbolcunun tedavileri ise devam ediyor.