Zonguldak Amatör Süper Ligin geçtiğimiz sezonki şampiyonu Gelikspor yeni sezonun ilk yarısını 25 puan ve averajla üçüncü sırada tamamladı. İlk yarının tamamlanmasının ardından antrenör Gökhan Konmuş istifa etmiş ve takımdan ayrılmıştı.
Gelikspor Kulüp başkanı Resul Cesur yaptığı açıklamasında hoca arayışları içerisinde oldukları ve en kısa zamanda yeni hocayla anlaşarak hedefledikleri şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi.
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, yeni hoca arayışları içerisinde olduklarını söyleyerek, ''Gökhan hocamızın istifası nedeniyle yönetim kurulu olarak toplandık, istifasını kabul ettik. Hocamızla 1,5 sezondur beraber çalışıyoruz. Allah bu saatten sonra hocamızın yolunu açık etsin. Bizimde hocamızda hakkımız varsa helali hoş olsun. Hocamızda bizlere hakkını helal etti. Artık önümüzdeki ikinci yarıya bakacağız. Daha şuanda yeni hocayla anlaşmış değiliz. Araştırıyoruz. En kısa zamanda yeni hocamızla anlaşarak yolumuza devam edeceğiz. Hedef şampiyonluk. Eksik noktalara yeni gelen hocayla birlikte transfer yapacağız. 2-3 noktaya takviye düşünüyoruz. Hedef şampiyonluk. Lider Kilimli'nin yalnızca 1 puan gerisindeyiz. Arada puan farkı yok. Ligin ilk yarısı çekişmeli geçti, ikinci yarı da aynı çekişmeye sahne olacak. Sonunda şampiyon olan takım Gelikspor olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi