Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören eski kulübü Eskişehirspor'un kurtuluşu için imza verdi. Şanlıurfaspor'dan Zonguldakspor'a geçtiğimiz sezon transfer olan ve performansının yanı sıra renkli kişiliği ile Zonguldakspor taraftarının sevgilisi haline gelen Sinan Ören, Eskişehirspor'a oynadığı dönemde Eskişehir'in Sinan ve bazı futbolculara ödeme yapmaması nedeniyle Eskişehirspor'a transfer yasağı geldi. Son dönemlerde büyük kriz yaşayan ve transfer tahtası kapalı olan Eskişehirspor'un tekrar hayata dönmesi ve transfer tahtasının açılabilmesi için borçlu olduğu kulüplerin fedakarlık yapması gerekiyordu.

SİNAN ÖREN ADAMLIĞINI VE VEFASINI GÖSTERDİ

Zonguldakspor'un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören Eskişehirspor'un transfer tahtasının açılabilmesi ve tekrar eski günlerine dönebilmesi için fedakarlık yaparak imza attı. Sinan'ın bu hareketi Eskişehirspor taraftarları ve camiası tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

Eskişehirspor Sinan Ören'in imzasından sonra rahat nefes alırken, Sinan'ın dışında 3 futbolcunun daha imza vermesi gerektiği öğrenildi. Eskişehirspor yönetimi şimdi bu imzaların peşinde.

İŞTE SİNAN ÖREN'İN AÇIKLAMASI

Sinan ören sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaparak şu görüşlere yer verdi: "Eskişehir kamoyuna. Geçmişi başarılarla dolu Anadolu yıldızının tarihinin en zor günler geçirdiğini üzüntüyle takip etmekteyim. Özellikle taraftarlarla birlikte icra kurulu adı altında kurulan kulübü yaşatma birliğininde direnişini tebrik ediyorum. Geçtiğimiz 31 Ağustos akşamı şahsıma ve aileme planlı olarak yapılan itibarsızlaştırma çabalarına inat, kişilere olan haklı davama rağmen, bugünkü kongrede kulübümüzü bu hale getirenlerin başkan olmayacağı ümidiyle gerekli olan imzamı verdim. Ayrıca büyük bir parantezde koca yürekli genç kardeşlerime. Belki zoraki verildi bu sorumluluk onlara ama aslanlar gibi geldiler üstesinden. Umarım transfer açıldığında da bizim çocuklar dediğiniz kardeşlerime sahip çıkmaya devam edersiniz. Yaşasın Eskişehirspor'umuz"

Editör: Pusula Gazetesi