Turkcell Atletizm Süper Lig'i finalleri 28-29 Ağustos tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek. 8 takımın mücadele ettiği Turkcell Atletizm Süper Lig'de Fenerbahçe 2 puan farkla lider durumda. 6 yıldır Fenerbahçe forması giyen Zonguldaklı Milli atlet Melike Malkoç 28 Ağustos'da yapılacak Turcell Atlezm Süper Lig müsabakalarında 4x100 takımında mücadele edecek.

MALKOÇ: "GELECEK YIL AVRUPA'YI HEDEFLİYORUM"

Melike Malkoç "Fenerbahçe'de Yıldız ve Genç takımlarında yaşadığım şampiyonluğu bu sezon A takımda da yaşayarak gelecek sezon yapılacak olan Avrupa Kulüpler Süper Lig'inde yarışmak istiyorum. dedi.

DUMAN: "HEDEFİMİZ 3'TE 3 YAPMAK"

Zonguldak'ın son dönemlerde yetiştirdiği başarılı antrenörü Utku Duman ise "Bu sezon Fenerbahçe'de yıldızlarda Miray Aktop, Gençlerde Doğukan Kilcioğlu ile şampiyonluk yaşadık. A takımda da Melike Malkoç ile şampiyonluk yaşayarak 3'te 3 yapmayı hedefliyoruz. Bu bizim için bir ilk olacak. Pandemi sürecinde antrenmanlara ara vermeden yoğun bir çalışma temposu ile form grafiğimizi hep yüksek tuttuk. Sahada antrenman yapamadığımız günlerde Gençlik ve spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel'in sporcuların evlerine gönderdiği malzemelerle sporcular evlerinde kuvvet antrenmanlarına devam ettiler. Şimdi bu özverili çalışmaların meyvelerini topluyoruz" dedi.