TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 5 maçlık kötü gidişatına Başkent Akademi maçıyla birlikte son verdi. Elmas'ta moraller yerinde. Sahadan 3-0 galip ayrılan kırmızı-lacivertli temsilcimiz hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Serkan Afacan hedeflerinin play-off olduğunu, hedeflerinden geri adım atmadıklarını söyledi.

"FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM"

Teknik Direktör Serkan Afacan, ''5 hafta sonra galibiyetle tanıştık. Bu galibiyet taraftara armağan olsun. Çünki deplasman olsun iç saha olsun bizi desteklediler. Oyun olarak onları tatmin ettiğimizi düşünüyoruz. Sonuca yansıtamıyorduk bunu. Bak maçından da 3-0'lık net bir skorla ayrıldık. Oyunun geneline baktığımız zaman iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bak takımının bizim kalemizde net pozisyonu yok. Sahamız yağışlı hava nedeniyle bizi zaman zaman zorladı. Ben alınan sonuçtan ötürü memnunum. Futbolcularımı kutluyorum. Her hafta iyi oynuyorduk ama sonuca yansıtamıyorduk. Gol bölgesindeki sorunu çözemiyorduk, sorun çözüldü" şeklinde konuştu.

"RAKİP TARSUS İYİ BİR EKİP"

Afacan, ''Oyun olarak bir sempati kazandığımızı düşünüyorum. Tarsus maçını izledim. Tarsus oyun olarak sert bir takım. Ergün hoca iyi bir teknik adam. Zor bir maç olacak. Onlar da kazanmak isteyecekler. Bende her teknik adam gibi 2 maçı kazanmak istiyorum" dedi.

"CEZALI OYUNCULARIMIZ VAR"

Cezalı futbolcularını olduğunu belirten Afacan, ''Takım kaptanımız Hakan 4 sarı kart cezalısı. Metin kırmızı kart cezalısı. Kadromuz biraz dar. Onların yerlerine oynayacak arkadaşlar da onlar kadar ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerdir" dedi.

"BU DÜŞÜŞ BEKLEMİYORUDUK"

İyi bir çıkışın ardından 5 maç gibi kazanamama periyodu yaşadıklarını belirten Afacan ''Play-off sınırındaki takımlara bakarsak Samsun, Manisa, Yeni Çorumspor gibi bunlar çok ciddi rakamlarla kurulmuş takımlar. Sancaktepe ve Trabzon Hekimoğlu takımlarıda o şekilde. Bizse bu ligin en düşük bütçeli 3 takımından birisiyiz. Baktığımız zaman bunlarla yarışıyor olmak bizleri şehri taraftarı heyecanlandırıyor. İnanın 5 maçlık galibiyet hasretinde bizlerde çok üzüldük. Play-off hedefimiz devam ediyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi