Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi'nin katkıları ile bu yıl 5'ncisi gerçekleştirilecek olan 'Çaycumalılar Buluşuyor' etkinliğinin hazırlık toplantısı geniş katılımla yapıldı. Mahvel Mahalle Evinde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Muharrem Coşgun, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Ali İhsan Köktürk, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, SP İlçe Başkanı Engin Zeren, çok sayıda sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu'un medaratörlüğünde yapılan toplantıda Çiloğlu; "Kent dışında yaşayan Çaycumalıların memleket hasretini gidermek, onların bilgi ve birikimlerini ilçemize kazandırmak, iki günü birlikte geçirerek hemşeri dayanışmasını güçlendirmek için planladığımız etkinliği bu yıl daha farklı programlarla gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Etkinlikte programı adına görüş ve önerilerini belirtmek için başta Kaymakam Coşkun ve Belediye Başkanı Kantarcı olmak üzere çok sayıda katılımcı söz aldı.

Toplantı sonunda tertip komitesinde yer alacak isimler seçildi.