Son yılların popüler ofis ortamlarından birisi olan hazır ofis, kullanıcılara özel olarak dizayn edilen; rahat kullanım olanağı sunan mekanlardır. Tüm ofis ihtiyaçlarını karşılayabilecek alt yapı ile donatılmıştır. Hazır ofis fiyatları, kendi ofisinizi inşa etmek için harcayacağınız ücretlerden çok daha uygundur. Standartlara uygun olarak organize edilen bu mekanlar ile ofis verimliliğinizi en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Hazır Ofis Hizmetleri

Bu hazır ofisler, birçok hizmeti de beraberinde getirir. Karşılama hizmeti, güvenlik hizmeti, internet hizmeti, toplantı salonu hizmeti, yazıcı ve tarayıcı gibi elektrikli ve elektronik ofis ekipmanlarının kullanımı, sıcak ve soğuk içecek hizmetleri, ikramlar, dolap, vb. olanaklardan yararlanma şansı tanır.

Ofis hizmetlerinin saygınlık ve müşterileri ağırlama anlamında en önemli parçalarından olan resepsiyon, hazır ofis sistemlerinin öne çıkan özelliklerindendir. Mekanların kullanışlı olabilmesi adına mobilya ve eşyalar ile modern bir şekilde dizayn edilmesi, hazır ofis İstanbul firmaları için tercih edilme nedenlerindendir.

Hazır Ofis Konum Seçimi

Kiralık hazır ofis mekanları için araştırma yapıyorsanız, konum bilgilerini ve ulaşılabilirlik kriterini de göz önünde bulundurmalısınız. Müşterilerinizin size rahat bir şekilde ulaşabilmesi adına bu önemlidir. İstanbul'un önemli noktalarından birisi olan Levent, bu konuda tercih edilebilecek lokasyonlardandır. Hazır ofis Levent semtinde birçok alternatifi de beraberinde getiriyor. Limitsiz internet, resepsiyon, yazıcı ve tarayıcı, kapı kilidi, ücretsiz etkinlikler, ikramlar, yazı tahtası, dolap, mantar pano, çağrı hizmeti gibi ofis hizmetlerini ofis kiralama hizmetine ek olarak sunuyor.

Yeni bir iş yeri kiralayıp; gerekli eşya ve ekipmanları eksiksiz olarak tedarik etmeniz, hazır ofis kiralama ücretinden çok daha yüksek maliyetlere neden olur. Kiralama bedeli, elektronik hizmetler, sekreter gibi ek hizmet elemanları için ödenecek tutarlar, mobilyalar, elektriksel donanımlar ve daha birçok farklı konuda ödemeler yaparsınız. Fakat hazır ofis sistemlerinde tüm bu cep yakan maliyetlere maruz kalmanız gerekmez. Aylık oldukça ekonomik fiyatlarla kiraladığınız ofisinizde çalışmak için tek yapmanız gereken bilgisayarınızı ve kişisel eşyalarınızı alıp, hazır ofis 4 Levent gibi merkezi konumlarda yer alan ofisinizde işinize başlamak olacaktır.

Editör: Pusula Gazetesi