Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, bacadan çıkan yangın sonucu tek katlı kirada oturdukları ev ve eşyaları kullanılmaz hale gelen 6 kişilik Akol Ailesi, geçici olarak bir akrabalarının yanına yerleşti.

Yangın, geçen Pazartesi günü Bölüm Mahallesi'nde Kenan Akol'a ait tek katlı evde çıktı. İnşaat işçisi Kenan Akol işte olduğu sırada bacadan çıktığı tahmin edilen yangın evi sardı. Evde bulunan Selda Akol, yangını fark edip 4 çocuğu ile dışarı çıkarak yanmaktan kurtuldu. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Ancak ev ve içindeki eşyalar kullanılmaz hale geldi. Kıyafetleri bile evde yanan Akol Ailesi, geçici olarak bir akrabalarının yanına yerleşti. Kenan Akol, her şeylerini yangında kaybettiklerini söyleyerek şöyle konuştu:

"En büyüğü 16, en küçüğü 2 yaşında olan 4 çocuğum var. Eşim son anda yangını fark edip dışarı çıkmış. Ondan sonra eve girememişler. İtfaiye yangını söndürdü, ama hiçbir şeyimiz kalmadı. Çocukların kıyafetleri, okul çantalarına kadar yandı. Ne yapacağız bilmiyorum. Kışa girerken evimizden olduk. Akrabaların yanında kalıyoruz ama nereye kadar kalabiliriz bilmiyorum. Kiralık uygun bir ev bulup bir şekilde başımızı sokacağız. Yapacak bir şey yok."

Editör: Pusula Gazetesi