Çaycuma Belediyesinin haftanın salı ve perşembe günleri Filyos Çayı kenarındaki Yaşam Park da kadınlara özel olarak düzenlediği sabah sporunun dördüncüsü yapıldı. Kadınları günlük yaşamın stresinden arındırıp daha hareketli kılmak böylece beden ve ruh sağlıklarının korunmasına katkı sunmak için yapılan çalışmaya genç-yaşlı 50'ye yakın kadın katıldı. Beden Eğitimi Öğretmeni Nilgün Çelik nezaretindeki sabah sporları oldukça neşeli geçerken, zaman zaman Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da çalışmaları takip etti.

ÇELİK: "HASTALIKLARIN ÇARESİ SPOR"

Sabah sporlarını hoca olarak yürüten Beden Eğitimi Öğretmeni Nilgün Çelik, Çaycuma Belediyesi adına bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Amacımız, Çaycumalı kadınları hareketli hale getirmek, günlük yaşamın stresinden uzaklaştırmak, kendilerinin özel olduklarını hissettirmektir. Ne zamandır hanımların istediği bir şeydi. Haftada iki gün sabahları toplanıyoruz. Bu organizasyon hanımlar istediği sürece devam edecek. Çalışmalarımız güzel bir katılımla devam ediyor. İnşallah bu sayı daha da artar. Yeter ki imkanı olan herkes gelsin. Hastalıkların, ağrıların, yaşamdaki olumsuzlukların bütün çaresi spor diyorum" dedi.

KANTARCI: "5 YILDIR EMEK VERDİK, SONUÇLARINI BU ŞEKİLDE GÖRMEK ÇOK GÜZEL"

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, "Filyos Çayı'nın kenarında 5 yıldır emek verdiğimiz Yaşam Park'ın içinde kadınlar spor yapıyor. Adı üzerinde burada yaşam başlamış vaziyette. Kadınlarımız halı sahada sabah sporu yapıyor, sahil bandında insanlarımız yürüyor. Diğer aktivitelerde çocuklarımız oyun oynuyor. 5 yıldır emek verdik, sonuçlarını bu şekilde görmek çok güzel. Çaycuma her yaştan insanın mutlu olacağı, her türlü sportif ve kültürel aktiviteye ulaşabildiği, doğayla baş başa kalıp huzur bulacağı bir yer haline geliyor. Bu manzaraları gördükçe çok mutlu oluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi