TFF 2. Lig Beyaz Grup'daki temsilcimiz Zonguldakspor ligin 4'ncü haftasında saha ve seyircisi önünde İnegölspor ile karşılaşacak. Bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.30'da oynanacak karşılaşma öncesinde kırmızı-lacivertli ekip tüm hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşmanın başlama saatini beklemeye koyuldu.

İKİ TAKIMDA 4'ER PUANDA
Ligin geride kalan 3 haftasında Zonguldakspor 4 puanla 9'ncu sırada bulunurken rakip İnegölspor ise yine aynı puan ve averajla 9'nci sırada bulunuyor. 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgileri bulunan iki takımda üst sıraları hedefliyor.

RAKİP İNEGÖL, ZONGULDAKSPOR'U ANALİZ ETTİ
İnegölspor teknik heyeti hafta boyunca Zonguldakspor'un artı ve eksileri konusunda çalışıyor. Yaptığı idmanlarda teknik taktiğini Zonguldakspor'un oyun anlayışna göre yapan İnegölspor teknik heyeti temsilcimizin genç ve koşan bir takım olması nedeniyle sahaya temkinli çıkacak.

ZONGULDAKSPOR KENDİ OYUNUNU OYNAYACAK
Saha ve seyircisi önünde oynamanın avantajını iyi kullanan Zonguldakspor ise kendi oyun tarzını rakip İnegöl'e kabul ettirerek rakip üzerinde baskılı futbol oynayacak. Genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Zonguldakspor'da moralleryerinde. Henüz ilk dakikalarda rakibini baskı altına almayı hedefleyen Zonguldakspor ilk yarı atacağı golle rakibin direncini kırmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi