Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı 10. sınıf öğrencilerinin dramatik etkinlikler dersinde hazırlamış oldukları 'İyiliğin Gücü' adlı tiyatro projesi Çaycuma Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayıyla hayata geçirildi.

Öğrenciler proje kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çaycuma Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde tedavi gören çocuklara oyunlarını sergilediler. Masal kahramanlarını müzikli danslar eşliğinde izleme fırsata bulan çocuklar eğlenceli dakikalar geçirerek moral buldu.

Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.Sezgin Mutlu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nagehan Odabaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hastaneye davet ettikleri tiyatro grubu öğrencilerine teşekkür ettiler.

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Satılmış Bozkurt, projenin uygulanmasında emeği gecen Müdür Yardımcısı Şengül Tezgel, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmenleri Yeliz Üçer ve Merve Koçak, örgenciler ve kendilerini davet eden Başhekim Sezgin Mutlu ve Sağlık Bakim Hizmetleri Müdürü Nagehan Odabaş ve hastane personeline teşekkür ederek tüm çocukların bayramını kutladı.

Çocuk Tiyatrosu ve dans gösterisi, Çomranlı İlkokulu, Çayır İlkokulu ve Burunkaya Şehit Emrah Kartal İlkokullarında da sergilendi.

Editör: Pusula Gazetesi