Doğum odasını Siyah beyaz renklere donattı... paylaşan: sinancihan

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde koyu Beşiktaş taraftarı olan Tolga Ataman, dünyaya gelen ilk çocukları Egemen'in hastanesinde odasını Beşiktaş mabedine çevirdi. 'Beşiktaşlı olunmaz, Doğulur' sözleri ile siyah beyaz renklere verdiği değeri anlatan Ataman 'Bizde Beşiktaşlılık babadan oğula geçer. Oğlum Egemen' de Beşiktaşlı olarak doğdu' dedi.

Ereğli' de 4 yıllık evli olan Hatice (30) -Tolga Ataman (30) çiftinin ilk çocukları Egemen, Ereğli Devlet hastanesinde dünyaya geldi. Koyu Beşiktaş taraftarı olan Anne Hatice ve Baba Tolga Ataman, çocukları için hastane odasını Beşiktaş mabedine çevirdi. Kartal heykelleri, küçük kale, krampon, Beşiktaş afişleri, atkılarla süslenen odada gelen misafirler Beşiktaş marşları ile karşılandı.

Oğlunun doğumu öncesinde hastane odasını siyah beyaz renklere donatmasının en büyük amacının, Beşiktaşlılığın babadan oğula geçmesi ve oğlunun Beşiktaşlı olarak doğmasını amaçladıkları için olduğunu kaydetti. Baba Ataman konuşmasında "Oğlumuz doğduğunda güzel bir yuvada karşılamak istedik. Onun yuvası KARTAL yuvası olacaktı. Bizde ona bu şekilde güzel bir kartal yuvası hazırlamak istedik. Oğlumuzda bu durumdan çok memnun kaldı. Yuvasında çok mutlu. Hiç ağlamıyor. Hastaneye bize ziyarete gelenler dışında tüm hastane çalışanlar doktorlar hemşireler ve diğer hasta yakınları çok şaşırdılar. Beşiktaşlı olan olmayan, rakip takım taraftarları bile heyecanlarını dile getirdiler. Buradaki malzemeler oğlumun geleceği için ileriki yıllarda futbol hayatında Beşiktaşlı duruşuna hazırlamak için Siyah Beyaz renklere gönül vermesi için hazırladığımız yatırım. Benim oğluma bıraktığım mirastır. Bizde Beşiktaşlılık babadan oğula bırakılan mirastır. Beşiktaşlı olunmuyor. Beşiktaşlı doğuluyor. Bizde bunun örneğini bu şekilde göstermek istedik. Oğlumuz gördüğünüz gibi Beşiktaşlı doğdu" dedi.

Anne Hatice Ataman ise konuşmasında "Bende Beşiktaşlıyım. Eşimle evlenmeden önce de Beşiktaşlıydım. Ama eşimden sonra Beşiktaş'a olan aşkım bin kat daha arttı diyebilirim. Daha çok seviyorum şu anda. Oğlumuzun da bu şekilde bir ortamda doğmasında en büyük emek eşimindir. bende onun yanında bu meyveden yararlanmış oluyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi