Hasta yatağı ve havalı yatak hasta için oldukça önemli ürünlerdir. Hasta yatakları hastanın yattığı yerin rahat olmasını sağlarken havalı yatak ise hastanın vücudu için iyi bir üründür. Hasta karyolası ortopedik bir yatak olup hastanızın daha rahat bir dinlenme ve tedavi süreci geçirmesine yardımcı olur. Hem hasta yatağı hem de havalı yatak özellikle gününün çoğunu yatakta geçiren hastalar için ideal ürünlerdir. Bu hastalar tedavi süreçlerinde oldukça zorlanırken bu ürünler sayesinde daha rahat bir tedavi süreci geçirmeye başlamışlardır. Hasta bu ürünler sayesinde hem psikolojik açıdan hem de fiziksel açıdan daha iyi bir tedavi süreci geçirmektedir.

Hasta yataklarının hasta için en büyük önemi hareket etmesidir. Hareket etme özelliği özellikle sürekli yatan hastalar için oldukça önem arz eder. Bu hastaların hareket etmesi onların tedavileri ve sağlıkları için son derece önemlidir. Bu hareketler sayesinde hastanızın bakımı da daha kolay olacağı için sadece hastanız için değil sizin için de hasta yatakları oldukça rahatlatıcı bir üründür. Hasta karyolası hareket etmesi dışında hastanın güvenliğini de sağlayarak hastanızın güvenli bir şekilde dinlenmesini sağlar. Havalı yatak ise hastanızın vücudundaki yara oluşumunu ve terlemeyi en aza indiren bir üründür. Hasta yatakları hastanın sadece yattığı yer bakımından rahat olmasını ve hareket etmesini sağlarken havalı yatak ise hastanın vücudu içinde yararlı bir üründür.

Hem havalı yatak hem de hasta yatağı kiralama hizmetimiz vardır. Her iki üründe de motor bulunur ve motorlar sayesinde hareketlerini yapabilir. Havalı yatak ayrıca hastanın kan dolaşımını ve basıncını da ayarlayan bir üründür. Bu iki ürün birlikte kullanıldığı zaman oldukça etkili olmaktadır. Özellikle hastanız sürekli yatan bir ise hem hasta yatağını hem de havalı yatağı kullanması gerekir. Hasta yataklarının iki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu gibi modelleri bulunurken havalı yatakların boru tipi, pozisyon veren ve baklava tipi gibi modelleri bulunur. Firmamız tüm bu modellerin satışını yaparak hastanızın yatak ihtiyacını kolayca giderir.

Editör: Pusula Gazetesi