Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları İstanbul hizmetleri il genelinde birçok farklı firma tarafından sunulan bir hizmettir. Firmalar tarafından üretilmekte olan hasta yatakları, hem satılık hem de kiralık olarak sunulurken, özellikle kiralık yataklar daha sık tercih edilmektedir. Özellikle uzun süreli tedavilerde evde bakım uygulanacak hastalar için hastane yatağı ile konforlu ve daha kolay bir bakım sağlanabilir. Bu bakımın olumlu bir şekilde sağlanabilmesi için farklı hasta yatağı modelleri görülmektedir. İstanbul genelinde tüm ilçeler ve semtler üzerinde hizmet verebilen firmalar sağlık için en önemli ayrıntılardan biri olan bu ürünlerde kiralama hizmeti vermektedir. Aylık olarak yapılan sözleşmeler sayesinde ürünler garanti kapsamında kullanılmaktadır.

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları seçilen modele göre 350 TL ile 650 TL arasındadır. Bu motorlu medikal yataklar özellikle hastaların daha çabuk iyileşebilmesi ve konforunun oluşturulması için önemlidir. Özel bir tasarım ile birlikte üretilmiş olan bu yataklarda orta sertlikte yataklar kullanılırken pozisyon değiştirilebilir, uzaktan kumanda veya el ile idare edilebilir ve tuvalet ihtiyaçları için de farklı sistemler kullanılabilir. Hastanın yerinden kaldırılmasına gerek olmadan oturma ve yatma şekli değiştirilebilir, tuvalet ihtiyacı giderilebilir, yemek yedirilir ve antibakteriyel yapısından dolayı mikrop ve bakteri üremesi oluşmadan kullanılabilir. Bu yataklar kolay bir şekilde temizlenebilir, özel dokusuyla hastaların vücutlarında yaraya neden olmadan rahatlıkla kullanılabilir. Korumalı bariyerleri sayesinde hastanın yatak içinden düşmesi engellenir.

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatı belirlenirken hastanın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde konforlu ve rahat ürünler tercih edilebilir. Özelliklerine göre değişen hasta yatakları arasında kumandalı, motorlu, manuel ve lazımlıklı hasta yatağı gibi birçok örnek bulunmaktadır. Bilhassa hastalar kendi ihtiyaçlarını, tuvalet ve yemek gibi ihtiyaçlarını gideremeyecek kadar rahatsız tam otomatik hasta yatakları seçilebilir. Bunlar ile birlikte ihtiyaçları karşılayacak şekilde şilte, hasta yatağı örtüsü, Boru tipi havalı yatak, yemek masası da kiralama hizmetleri ile birlikte talep edilebilir. İstanbul içinde adrese teslimi ve geri alımı da bu işi yapan kurumsal firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir.

Birçok farklı ürün arasından inceleme gerçekleştirerek kiralama hizmetleri aldığınızda, kalite, konfor ve fiyat üçlüsünü göz önünde bulundurarak en doğru ürünleri tercih edebilirsiniz. Hasta yataklarının kiralanmasında fiyat en önemli ayrıntıyı oluştururken, yatağın ne kadar kaliteli ve fonksiyonlu olduğuna göre fiyatlar değişimi gösterecektir. Bütçenize uygun bir seçim gerçekleştirmeden önce iyi bir araştırma yapmalı ve en fazla özelliği sağlayan en ekonomik ürünleri seçmelisiniz. Ancak sadece ucuz olacağı için kalitesiz yatakları tercih etmeniz, hasta konforunu düşürecek ve bakım süresini uzatacaktır. Şifa Yatak firması 7 yıldır bu organizasyonu gerçekleştirmekte olup danışmanlık içinde herhangi bir ücret almamaktadır.

Editör: Pusula Gazetesi