Hasta yatağı satın alma ve kiralama olarak iki farklı hizmeti bulunan bir yatak türüdür. Satın alma hizmetini genellikle yatalak ve felçli yani tamamen yatağa mahkum hastalar tercih ederken kiralama hizmetini kısa süreli ihtiyaçları olan hastalar tercih etmektedir. Kaza, ameliyat vb operasyon geçirip birkaç ay yatmak zorunda hastalar kiralık hasta yataklarını tercih edebilirler. Kiralık hasta yatağı genellikle maksimum beş ay yatacak hastalar için önerilen bir modeldir. Hastanız beş aydan fazla yatacak ise kiralama yerine hasta yatağı satın alma yapabilmektedir. Kiralık hasta yatakları da satın alınan yataklarla aynı özelliklere sahiptir. Her iki hizmette de yataklar elektrikle çalışan modellerden oluşur.

Motorlu Hasta Yatakları

Ülkemizde kiralaması yapılan hasta karyolası modelleri iki motorlu hasta karyolası, üç motorlu hasta karyolası ve dört motorlu hasta karyolasıdır. Bu yatakların tamamı elektrikle çalışan ve oldukça lüks yataklardır. Geçirdiğiniz kaza ya da operasyondan dolayı hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Yatmanız gereken bu birkaç aylık süreçte hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle hareket edebilen hasta yataklarını kullanarak biraz olsun hareket etme şansına sahip olursunuz ve daha rahat bir tedavi süreci geçirirsiniz. Hasta yataklarının tedavi sürecinde daha hızlı bir iyileşme süreci sağladığı uzmanlar tarafından da belirtilmiştir. Kısa süreli yatma durumunuz var ise elektrikli hasta yataklarını kullanarak daha sağlıklı ve konforlu bir iyileşme süreci geçirebilirsiniz.

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları

Kiralık hasta yatağı fiyatları üç yüz ile altı yüz Türk lirası arasında değişiklik gösterir. İki motorlu model en uygun kiralık model iken dört motorlu model fiyat olarak en yüksek modeldir. Firma olarak İstanbul da hasta yatağı kiralama hizmeti veririz. Diğer illerdeki kiralama faaliyetleri için o illerde bulunan bayilerimizi kullanabilirsiniz. Bizim kiralama süremiz en az iki aydır. İki ay boyunca kiraladığınız hasta yatağı garantili olarak hizmetinize sunulur. Kiraladığınız yatak aynı gün içinde ücretsiz ve hızlı olarak evinize teslim edilir. Fiyat ve kalite olarak piyasadaki en iyi modeller firmamızda bulunur. Kiralık hasta yatakları için firmamızla iletişime geçebilir sipariş yada benzeri konularda bilgiler alabilirsiniz. Hasta yataklarını medikal şirketleri ve imalat firmaları kiralama hizmeti olarak verirler.

Editör: Pusula Gazetesi