Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesinde ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladı. Yaptığı flaş transferlerle sezon öncesinde iddialı bir kadro kuran Ereğli Belediyespor yönetimi 2021-2022 futbol sezonunda taraftarına BAL'da şampiyonluk yaşatıp yıllardır hasret duyulan 3'üncü Lige çıkmanın hesaplarını yapıyor. Yönetim şampiyonluk için zemini hazırladı, söz sırası teknik heyet ve futbolcularda.

15 EYLÜL'TE KAMP BOLU'DA BAŞLIYOR
İlk etap çalışmalarının ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu'ya gidecek olan eflatun-beyazlı ekip burada yapılacak kamp çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçları da oynamayı planlıyor. Maçlarda takımlın eksiklerini görme fırsatı bulacak olan teknik heyet gidişata göre yönetimden yeni transferler isteyebilir.

ŞEHİT VEFA KARAKURDU STADI YENİLENİYOR
Öte yandan Ereğli Belediyespor'un idmanlarını yaptığı ve resmi maçlarını oynadığı Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nın suni çim yenileme ve ışıklandırma çalışmaları hızla devamediyor. Eflatun-beyazlı ekip yeni sezonda çok daha kaliteli zeminde ve sahada maçlarını oynayacak.