O Ses Türkiye yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Hasan Doğru, O Ses Türkiye Yıldızlar Geçidi yarışmasında sergilediği performans ile izleyenleri büyüledi. O Ses Türkiye SMS geliri ise işitme engelli miniklere bağışlandı.
O Ses Türkiye Yıldızlar Gecesi'nde 10 yılın şampiyonu belli oldu. İşte SMS oylamasının sonucuna şampiyon olan o isim Ferat Üngür oldu.
Hasan Doğru, O Ses Türkiye'nin üçüncü sezonunda 21 Ocak 2014 tarihinde yapılan final gecesinde Gökhan Özoğuz'un takımıyla birinci olmuştu.


Hasan Doğru kimdir?

O Ses Türkiye ile Türkiye'nin tanıdığı isim haline gelen Hasan Doğru, 1988 yılında Zonguldak, Kozlu'da doğdu. Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunu Hasan Doğru, eğitim görürken babasının Kozlu Beldesi'ndeki lokantasında çalıştı. Yarışmanın unutulmaz isimlerinden biri olan Hasan Doğru, Lucio Dalla'nın ünlü tenör Enrico Caruso için yazdığı "Caruso" adlı eserini seslendirerek Türkiye gündemine oturdu.Sesi ve sempatik tavırlarının yanında, garsonluktan üniversiteye uzanan hikayesiyle ilgi gören Hasan Doğru, "O Ses Türkiye" yarışmasında 21 Ocak 2014 tarihinde yapılan final gecesinde birinciliği kazandı.