Türkiye Erkekler Voleybol 2. Liginde mücadele edecek olan HASAD Gençlikspor yeni sezonun ilk maçını 15 ekim tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. 2017-2018 Voleybol 2. Ligi fikstür çekimi önceki gün gerçekleştirildi.

İŞTE HASAD'IN RAKİPLERİ

HASAD Gençlikspor'un yeni sezondaki rakipleri şöyle: Ankara Maliye İhtisas, Ankara SGK, Ankara Ziraat Bankası, Bursa Voleybol, Bursa Gemlik Basketbol Spor, Bursa İnegöl Belediyespor, Eskişehir Genç Ufuk Spor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli RDY Karamürsel İsmanyurduspor, Kocaeli Yeni Kandıra, Tekirdağ Gençlik Merkezispor.

ÖZÇELİK VE YAZICI GÖRÜŞÜYOR

HASAD Gençlikspor Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, Antrenör olarak tekrar Cahit Özçelik ile görüştüklerini belirterek eni sezonda da Cahit Hoca ile devam etmek istediklerini belirtti.

SPORSOR ARIYORLAR

Başkan Yazıcı "Yeni sezonda HASAD olarak Play-off'a kalmak istiyor. Ancak bunun için sponsor desteği arayışındayız. Bülent Ecevit Üniversitesi BESYO'dan birkaç Voleybolcuyu kadromuza katmayı planlıyoruz. Dış transferde de çalışmalarımız olacak. Yeni sezona iyi şartlarda girmek amacındayız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi