Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında Antalyaspor'u konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan maçta 1.dakikada Oruj Balashlı ile 1-0 öne geçti. 5.dakikada maçın hakemi Koray Gençerler, Ereğli Belediyespor atağında ceza sahası içinde elle oynamayı es geçerken,konuk ekip Antlayaspor 19.dakikada Danilo'nun golü ile eşitliği yakaladı ve maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

ÖNCE ANTALYA SONRA EREĞLİ

Maçın ikinci yarısı da dengeli bir oyunla başlarken Antalyaspor'un 65.dakikada Salih Dursun ile bulduğu gole Ereğli Belediyespor 69.dakikada Burak Toker ile yanıt verdi. Karşılaşmanın 90.dakikasında Barış Baltülk kırmızı kart görünce Ereğli Belediyespor 10 kişi kaldı ve karşılaşma uzatmaya gitti.

ANTALYA 105+1'DE ATTI, PENALTI İSYANI

Maçın ikinci uzatma devresinde Antalyaspor 105+1.dakikada Danilo ile 3-2 öne geçerken son bölümde baskıyı arttıran Ereğli Belediyespor, 120.dakikada Korat Kurt'un yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklese de Koray Gençerler devam diyince karşılaşma Antalyaspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile bitti.

ZAFER ŞAHİN "EMEĞİMİZE YAZIK"

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin, "Bizim hedefimiz lig ancak kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istedik. Geçen sezonu 2.bitirdiğimiz için kupaya davet edildik ama belli ki istenmemişiz. Benim oyuncularım bugün sahada aslanlar gibi mücadele etti. Ama emin olun saha içinde formalar ve formaların üstünde ki logoları değiştirseydik, kazanan biz olurduk hem de farklı kazanırdık. 1-0 dan sonra net ceza sahası içinde elle oynama var. 120. dakikada Koray'ın pozisyonu da penaltı. Bu çocukların emeğine yazık. Üzgün ve sinirliyim."

Editör: Pusula Gazetesi