Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş'in sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklaması camiada şok etkisi yarattı. 1 yıl daha sözleşmesi olan Onur'un Zonguldakspor'un menffatleri doğrultusunda takıma para kazandırarak gidecek olması kırmızı-lacivertli ekip için bir artı olarak değerlendiriliyor.

SİVASSPOR'A GİDECEK

Spor Toto 1. lig ekiplerinden Sivasspor ile görüştüğü tahmin edilen Onur Eriş için Sivassporlu yöneticilerin sezon biter bitmez Zonguldakspor yönetimi ile masaya oturmaları bekleniyor.

ONUR ERİŞ SİVASSPORLU YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ MÜ

Onur Eriş'in bugün çıkan haberlerin ardından görüştüğü takımın ismini de saklamadı. Sivassporlu yöneticilerle görüştüğü tahmin edilen Onur Eriş transferinin hayırlı bitmesi temennisinde bulundu. Onur tranferin kesin olmamakla birlikte 4 yıl emek verdiği Zonguldakspor'un menfaatlerini ön planda tuttuğunu ve kulube para kazandıracak olmanın da huzuru içinde olduğunu belirtti.

GELECEK SEZON SPOR TOTO SÜPER LİG'DE OYNAYABİLİR
Sivassspor'un bu sezon ligde ilk ikiye girmesi yada play-off'tan Spor Toto Süper Lige çıkma ihtimali bulunuyor. Gelecek sezon sevenleri Onur Eriş'i Süper ligde izleme şansı olabilir.

Editör: Pusula Gazetesi