Kaza saat 14.00 sıralarında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 5 yaşındaki çocuğu ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Eylem Çiftçi Duran’a Fatma Kalaycı idaresindeki 67 TV 876 plakalı otomobil çarptı. Bir anda yere yığılan hamile kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile özel bir hastaneye kaldırdı. Hamile kadının küçük oğlu çevredeki vatandaşlar tarafından başka bir otomobille hastaneye götürülürken, bayan sürücü de kucağındaki küçük bebeği ile ambulansa binip hastaneye gitti.

Yapılan kontrollerinde 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Eylem Çiftçi Duran ile karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı gören çocuklar ise hamile kadının çocuğu ile yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin kendisini fark etmeyip çarptığını söyledi.

Sürücü Fatma Kalaycı ifadesinin alınması için bağlık karakoluna götürülürken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi