Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldakspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TOPLANTI FAYDALI OLACAK"

Hamdi Uçar Zonguldakspor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin proje oluşturması gerektiğini belirten Uçar, "Kulübün önümüzdeki dönemde daha kaliteli ve daha sağlıklı bir şekilde maçlara çıkabilmesi için bir planlama yapılacak. Sonrasında ise daha kapsamlı bir toplantı olacak. Milletvekillerinin, Sivil Toplum Örgütlerinin ve iş dünyasından isimlerin katılabileceği bir toplantı olabilir. Öncelikle yöneticilerimizin önümüzdeki süreçte, daha önceki yaşanan sıkıntılardan kurtulabilmenin formüllerini arasınlar. Proje ortaya çıkarsınlar. Önce kendileri bir araya gelecekler, sonra geniş kapsamlı bir toplantı olacak." dedi.

STAT AÇIKLAMASI YAPTI

Stat konusunda değinen Hamdi Uçar, "Gençlik ve Spor Bakanımızla geçtiğimiz hafta beraberdik. Sayın Bakanımızın şehrimize bir ziyaret yapmasını bekliyoruz. Bakanımızın eksikleri Zonguldak'a gelerek görmesi yönünde talebimiz vardı. Bu ziyaretin Temmuz ayında olması yönünde talebimiz var. Her ne kadar yeni bir stadyum istesek de mevcut stadyumumuzun iyileştirilmesini de bekliyoruz." dedi.

"ZONGULDAKSPOR, ZONGULDAK DEMEK"

Geçtiğimiz sezon Zonguldak Kömürspor'un maçlarını izlemeye gelmedikleri için tepki alan isimler arasında yer alan Milletvekili Hamdi Uçar'ın Kilimli Belediyespor müsabakasına gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Önümüzdeki sezon Zonguldak Kömürspor müsabakalarına gelip gelmeyeceğinin sorulması üzerine Uçar, "Zonguldakspor, Zonguldak demek. Biz siyasetin dışında ev sahibi olarak, Zonguldak'ın bütün etkinliklerinde olmaktan gurur duyarız." dedi.