Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın merkeze alınması ile ilgili değerlendirme yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, şöyle konuştu;

"Bürokraside süreklilik var, bugün Erdoğan Bey yarın başka bir isim, öbür gün başka isim oluyor. Uzun zamandır bu camianın içerisindeyiz, Valilerimiz, genel müdürlerimiz, bürokratlarımız geldiler bir süre görev yaptılar, buradan alındılar başka illerde görev yaptılar Bürokrasinin içinde olağan gelişmelerden bir tanesi. Burada kaybedilip, diğer illerde kazanılmış olur. Diğer yerde kaybettiğinizi burada kazanmış olabilirsiniz. O yüzden nereden baktığınız çok önemli. Sayın valimiz uzun yıllar kaymakamlık yapmış, valilik yapmış tecrübeli bir isimdir. Elbette devlete hizmet etmiştir. Cumhurbaşkanlığımızın ve içişleri bakanlığımızın takdirinde böyle bir tama yapılmıştır. Saygı duymak lazım, gelen valimizle Erdoğan Bey ile olduğumuz gibi uyumlu bir şekilde çalışarak hizmetleri hızlı bir şekilde uygulamaya geçirmek istiyoruz. Bürokraside sürekli kan değişimleri oluyor, bunu da normal karşılamak lazım. Gelen bürokratlar kim olursa olsun, enerjisini o ilin menfaat ve çıkarlarına zaman harcaması ve gayret etmesi daha önemli."

"AFYON MİLLETVEKİLLERİMİZ VALİ TUTULMAZ İLE UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİLER"

Zonguldak'a gelecek olan vali Mustafa Tutulmaz ile ilgili görüşlerini sorduğumuz Uçar "Afyon Milletvekili arkadaşlarımızla sohbet esnasında konuştuk. Vali Tutulmaz ile birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade ettiler. Kendisi geldiğinde daha net bir şekilde konuşabiliriz" dedi.