Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta Çarşamba günü çok kritik maça çıkan Zonguldakspor, Utaş Uşakspor'u tecrübeli golcüsü Haluk Türkeri'nin 35 metreden attığı şık golle devirerek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Golün kahramanı Haluk Türkeri maçın ardından yaptığı açıklamada Sancaktepe'yi de yenerek rahatlamak istediklerini söyledi. Haluk ligde kalmayı matematiksel olarak da garantileyip gençlerin daha çok forma şansı bulmasını çok istediğini söyledi.

"90 DAKİKA MAÇ ELİMİZDEYDİ"

Haluk, "Maçın içinde hatalar oldu takibi ki. Hata olmazsa goller zor olur. Bizim mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. 90 dakika müsabaka elimizdeydi. Her an gol atabileceğimizi biliyorduk. İkinci yarının sonlarına doğru golün gelmesi bizi de sevindirdi. 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. 3 gün sonra içeride diğer maçımız var Sancaktepe'yle. İnşallah ondan da 3 puanla ayrılıp bir an önce yerimizi garantilemek istiyoruz. 3 puanı aldığımız için mutluyum.

"GOL İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Haluk gol anını anlatarak "O anda kalecinin öne çıktığını gördüm. Top tam olarak kontrolümde değildi ama soğukkanlı şekilde topu kaleye gönderdim. Golcünün işi bu. Ben de sadece işimi yaptım. Tüm takım arkadaşlarımın galibiyette emeği ve alın teri var. Bu galibiyet bize çok iyi geldi.

"DİĞER ARKADAŞLARIMIZA ŞANS BULSUN İSTİYORUM"

Haluk, "Bir an önce matematiksel olarak da ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Geri kalan maçlarda genç kardeşlerimiz şans bulsun, forma giysin. Onlar da tecrübe kazansın. Yiğit gibi Tezcan gibi arkadaşlarımız, oynamayan arkadaşlarımız da şans bulsun istiyorum" dedi.