TFF 2.lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'a geçtiğimiz sezon devre arasında Adıyamanspor'dan gelerek attığı 9 golle kırmızı-lacivertli ekibin ligde kalmasını sağlayan futbolcuların başında gelen Haluk Türkeri yeni takımı Hendekspor formasıyla ligde çıktığı ilk maçta golünü attı.

CAFER AYDIN'DAN HAKARET YEMİŞTİ

Zonguldak Kömürspor ile sezon başında tekrar anlaşarak Kızılcahamam kampına katılan, iyi bir kamp dönemi geçiren Haluk Türkeri ligin başlamasına 2 gün kala son idmanda Teknik Direktör Cafer Aydın'ın kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle yaşanan tartışmanın ardından yönetim tarafından takımdan gönderilmişti.

HENDEKSPOR'A GİTTİ, ÇIKTIĞI İLK LİG MAÇINDA GOLÜNÜ YAZDI
Zonguldak Kömürspor'dan gönderilmesinin ardından 3.lig 1.Grup ekiplerinden Hendekspor ile anlaşmaya varan Haluk Türkeri Ziraat Türkiye Kupası'nda Batman Petrol ile oynanan maçta sahaya 11'de çıkmış ve takımının tur atlamasına etkili rol oynamıştı.

Ligin ilk haftasında lisansı yetişmediği için oynayamayan Haluk Türkeri Hendekspor ile ilk lig maçına Pazar günü Bergama Belediyespor deplasmanında oynadı. Etkili futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Haluk Türkeri takımı 2-1 galip durumda ike 65'nci dakikada takımının üçüncü golünü atarak Hendekspor'un galibiyeti garantilemesini sağladı.

Hendekspor 3.lig 1.Grup'ta 2 maçta topladığı 4 puanla grupta 3'üncü sırada bulunuyor.