Misli.com 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor'un 24 Erzincanspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönmesi camiaya büyük mutluluk yaşattı.

3 puanı getiren golün kahramanı 34 yaşındaki tecrübeli golcü Haluk Türkeri devre arasında geldiği kırmızı-lacivertli ekibe çabuk uyum sağladı. Maç öncesinde soyunma odasında takım arkadaşlarına hitaben motivasyon konuşması yapan Haluk Türkeri'nin bu duygusal konuşması sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYETTİ"

Zonguldakspor'u ve kırmızı-lacivertli formayı geldiği günden itibaren sahiplenen Haluk Türkeri'nin maçın hemen ardından sıcağı sıcağına Zonguldakporfk sosyal medyaya yaptığı açıklama şöyle: "Maç öncesinde çok inanmıştık. Her deplasman maçından sonra üzülerek ve keşkelerle Zonguldak'a dönüyorduk. Ama bu maç bizim istediğimiz gibi oldu. İlk dakikadan son dakikaya kadar maç bizdeydi. Hak ettiğimiz galibiyetti" dedi.

"TAKSİCİ MAÇ KAZANIN SİZDEN PARA ALMAM DİYOR"

Sosyal medyada büyük ilgi gören soyunma odasındaki motivasyon konuşmasını değerlendiren Haluk Türkeri, "Maç öncesi soyunma odasında bir konuşmamız oldu. Ben içimden gelenleri söyledim. Sokakta, çarşıda beni görenler bu takım düşmemeli, bir an önce ateş hattından çıkmalı diyorlar. Taksiye biniyorum şoför maç kazanın ben sizden hiç para almam diyor. Bunlar ufak şeyler ama insanın kalbine işliyor. Dolayısıyla Zonguldak şehri daha iyi, daha güzel seviyeleri hak ediyor. İnşallah hak ettiği yere de gelecektir" dedi.