Kilimli ilçesine bağlı Gelik Merkez Camisi İmam-Hatibi ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Halil Korkmaz, dün akşam evinde rahatsızlanarak, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Başkan Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Korkmaz'ın cenazesi, Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Merkez ilçeye bağlı Alancık Köyü'ndeki evinin önüne getirildi. 2 çocuk babası Korkmaz, alınan helalliğin ardından İl Müftüsü Rüstem Can'ın öğle vakti kıldırdığı cenaze namazı sonrası aynı köyde toprağa verildi.

Cenazeye; İl Müftüsü Rüstem Can, MHP İl Başkanı Metin Soydaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalarınŞube Başkanları ile siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, sendika temsilcileri, vatandaşlar, ailesi ve yakınları katıldı.

Pusula Gazetesi olarak Halil Korkmaz'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve Türkiye Kamu-Sen camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi