Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Alaplı Belediyespor'da taraftar isyan etti. Süper Lig taraftarları arasında farkını hissettiren ve takımı için büyük bir güç unsuru oluşturan Alaplı Belediyespor'un "Mavi Şeytanlar" isimli taraftar gurubu futbolculara son kez uyarıda bulundu. Son olarak deplasmanda Çaydeğirmeni Belediyespor'a 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Alaplı Belediyespor'da taraftar yenilgiden daha çok futbolcuların gerekli mücadeleyi ortaya koymamasına tepki gösterdi.


GELİKSPOR'U KONUK EDECEKLER

Pazar günü saha ve seyircisi önünde bir diğer şampiyon adayı Gelikspor'u konuk edecek olan Alaplı Belediyespor'da taraftarlar bu zorlu maç öncesinde futbolculara uyarı niteliğinde bir mesaj gönderdi.


MAVİ ŞEYTANLAR'DAN FUTBOLCULARA UYARI

Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu'nun sosyal medya hesaplarından futbolculara yönelik yayınladığı uyarı mesajı aynen şöyle: "Biz tribünde 90 dakika mücadele ediyorsak sahadaki herkes aynı şekilde mücadele edecek. 5 senedir bu takımın yanında içerde dışarıda yalnız bırakmayan taraftarın az da olsa sitem hakkı yok mu? Çıkacaksın formanın hakkını vereceksin. Yok veremeyeceksen o formayı giymeyeceksin. Ciğeri 5 para etmez ayakçıların gol atıp şov yapmasına müsade etmeyeceksiniz. İsteyen herkes üstüne alınabilir. Çünkü bundan sonra bu tribün asla eskisi gibi olmayacak. Bu saatten sonrar hakedene hak ettiği gibi..."