Zonguldaklı hakem ve gözlemciler Ankara'da gerçekleştirilecek olan atletik ve yazılı sınav için Başkente gidiyor. Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Başkanı Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyesi Osman Özdemir, kendilerine araç desteğinde bulunan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Desteklerinden dolayı Dernek Başkanı Ümit Kaya, Başkan Satılmış Gebeş'e çiçek takdim etti.

KAYA: "SATILMIŞ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, ''Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş, yıllarca spor ve futbolun içerisinde oldu. Her zaman hakem camiasına da büyük destekler verdi. Çaydeğirmeni'nde gerçekleşen futbol müsabakalarında da çok örnek bir kulüp olduklarından dolayı ve bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etmek istedik. Aynı zamanda hakem ve gözlemcileri Ankara'ya götürmek için bizlere ulaşım sponsoru oldu. Desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

GEBEŞ: "DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, "Öncelikle sayın Başkanımız Ümit Kaya ve Osman Özdemir hocama ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Osman hocamı yıllardır tanırız. Kendisi bizim maçlarımızı yönetti. Ümit Kaya başkanımızda yıllardır Zonguldak'ı en iyi yerlerde temsil etti. Zonguldak'ı biz bir bütün olarak bakıyoruz. Belediyeciliği de yol, su, park bahçe gözüyle bakmıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde spora ve kültüre spora her nokta da destek olmaya çalışıyoruz. Bu yolda Çaydeğirmeni Belediyespor futbol takımı göğsümüzü kabartıyor. Gerek centilmenlik yönünden gerekse de sahada ki yönünden örnek kulüplerden biri. Biz bu anlamda hakem camiasına ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz ''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi