2018-2019 futbol sezonunda bazı kategoriler tamamlandı, bazı kategoriler ise devam ediyor. Yoğun bir sezon geçiren Zonguldaklı hakemler sezonun tamamlanmasına kısa bir süre kala sezon başında olduğu gibi yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Bir çok takım maçlara idmansız çıkarken, hakemler haftalık çalışma programlarını ciddi ve disiplinli şekilde sürdürüyor.

İDMANDA HAKEMLER, HAKEMLERE SALDIRDI

Zonguldaklı hakemler Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 25 Nisan Perşembe günü gerçekleştirdikleri idmanda sürpriz bir olay yaşandı. 23 yıllık hakemlik kariyerine sahip, tecrübeli hakem Tayfun Kurnaz ve henüz hakemliğin başında olan İbrahim Kandemir doğum günü aynı güne denk geldi. Kurnaz ve Kandemir doğun günlerinde idmanda hakem arkadaşlarının gazabına uğradı. İdman sonunda her iki hakem biran da sağlı sollu saldırıya uğradı. Kafalarında yumurtalar kırılan Tayfun Kurnaz ve İbrahim Kandemir'e bir de un dökülünce ortaya müthiş bir Brezilya usulü doğum kutlaması ortaya çıktı. Tayfun Kurnaz 41 yaşına girerken İbrahim Kandemir ise 25 yaşına bastı.

Neye uğradıklarını şaşıran Tayfun Kurnaz ve İbrahim Kandemir futbol sahalarında futbolcular tarafından yapılan saldırılara alışkın olmalarına karşın kendi arkadaşlarından böylesine bir saldırı gelmesi günün espri konusu oldu.

Pusula Spor Servisi olarak Tayfun Kurnaz ve İbrahim Kandemir'in doğum gününü kutluyor, Allah hakem şansı versin diyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi