MHK tarafından Zonguldak İl hakem Kurulu Başkanlığı görevine atanan Evren Atış yönetimi ile birlikte Zonguldak TÜFAD Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret eden İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Hakem Eğitmeni Osman Ender Bulut ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nurettin Demir ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal ve yönetimi ile tanıştı. Evren Atış hakem ve gözlemciler olarak iyi bir sezon geçireceklerini belirtirken, TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal ise ziyaretten dolayı Atış ve ekibine teşekkür etti.

"ZONGULDAK FUTBOLUNU BİRLİKTE İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ"

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, "Daha önce ki ziyaretlerde söylediğim gibi Zonguldak'ta futbol bir aş ve sevgi. Bunu başarmak tek başına olacak bir şey değil. Bunun paydaşları var. Bunun en önemli paydaşlarından bir tanesi de kıymetli başkanımızın önderliğini yaptığı başkanlık. Hakemler, antrenörler ve sporcular var. Hep beraber ortak akıl ve fikirle bir araya geldiğimizde bunu başaracağımız için bugünde saygıdeğer başkanımızla birlikte olduk. Beraber çalışacağız. Ortak fikirle Zonguldak'ın futbolunu bir yere getirmek için Hakem ve Gözlemciler olarak üzerimize ne düşüyorsa taşın altına elimizi sokmaya hazırız. Sizlerin görüşlerine biz açığız "dedi.

"ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ"

TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, "İl Hakem Kurulu'na yeni görevinde başarılar diliyorum. Evren hoca tanımadığımız biri değil. Taban birlikleri olarak Evren hocaya en iyi şekilde yardımcı olacağız. Evren hoca bize yardımcı olacak. Antrenörlerimizden hata yapan da olabilir. Hatasız insan olmaz" dedi.

TÜFAD'TAN ANTRENÖR TALEP ETTİ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Nurettin Demir, "İl Hakem Kurulu ve Dernek ayrı değildir. Evren Atış arkadaşımıza başarılar diliyoruz. TÜFAD Başkanımız Ahmet Birdal ağabeyimize başarılar diliyoruz. Bizlere bir hoca tahsis etmesini rica ediyoruz. Hem iletişim sağlayacak hem de bizim koşu hakemlerimize yardımcı olacak bir antrenör gerekiyor "dedi" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi