Zonguldak İl Hakem Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Hakem Kurulu Başkanı EvrenAtış, TFFHGD Başkanı Nurettin Demir ve kurul üyeleri hazır bulundu.

ATIŞ: "EMEKLERİNİZ DEĞERLERİNİZ VAR"

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ziyarette konuşma yaparak, "Zonguldak'ın sanayisi olsun, özellikle sporsal faaliyetlerinde başkanımızın çok önemli katkıları var diye. Başkanımız ve hocalarımızla birlikte halinizi hatırınızı sormak istedik. Hem de Zonguldak'ın futbolunda bence sizlerde önemli paydaşsınız. Emekleriniz ve değerleriniz var" şeklinde konuştu.

NURETTİN DEMİR: "KAN DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ"

TFFHGD Başkanı Nurettin Demir ise "İl Hakem Kurulu Başkanlığına Evren Atış arkadaşımız yeni atandı. Geçmişte görev yaptığımız arkadaşlarla yukarıda ki arkadaşlar öyle uygun gördü. Yeni bir kan değişikliğine girdiler. Hem arkadaşlarımızı tanıştırmak bahanesiyle hem de balomuz var. Arkadaşlarımıza düzenleyeceğimiz sezonun açılış yemeğinde kokart takacağız" dedi.

METİN DEMİR: "BİZLERDE KATKI VERECEĞİZ"

TSO Başkanı Metin Demir "Futbol ilimiz ve ülkemiz içinde bizi birleştiren eğlendiren, moral bulmamıza vesile olan en önemli etkinliklerin başında bulunuyor. Futbol faaliyetlerinin adaletli kaliteli sağlık yürümesi için de en önemli unsurlardan bir tanesi de hakemlik camiası. Hakemlerimiz ne kadar başarılı ne kadar iyi bir şekilde bu işi götürürlerse, futbolumuz o kadar kaliteli bir hal alır. Ben geçmişten beri hakem komitesi arkadaşlarla elimizden geldiğince yakın olmaya çalıştım. Bizim aile olarak da kurumsal olarak da futbol hep içerisinde olduk. Elden geldiğince imkanlar çerçevesinde yardımcı da olmaya çalıştık. Bu yeni dönemde de sizlerin enerjisi hem tecrübeli hem genç arkadaşlarla başka yerde görüyoruz. Sizlerin oluşturduğu bu sinerjiye bizlerde katkı vermeye çalışacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi