Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz üst üste oynadığı iki deplasman maçından yalnızca 1 puan çıkarabildi. Kahramanmaraşspor ile 2-2 berabere kalan Elmas Manisa FK deplasmamından ise 4-0 yenik ayrıldı. Manisa maçının ardından morali bozulan Zonguldakspor Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı'nda bir zorlu karşılaşma daha oynayacak. Devrek İlçe Stadı'nda saat 13.00'da Çorum FK ile karşı karşıya gelecek olan Zonguldakspor bu maçtan alacağı galibiyetle moral bulmak istiyor.

MHK Cumartesi günü oynanacak olan Zonguldakspor-Çorum FK maçın hakem triyosunu açıkladı. Maçı Trabzon Bölgesi'nden Klasman Hakemi Tolga Sancak yönetecek. Sancak'ın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Yiğit Can ve Ertan Demirci yapacak. 4. hakem ise Ordu bölgesinden Adem Cinek olarak açıklandı.

Daha önce Zonguldakspor'un 3 maçını yöneten Tolga Sancak ile kırmızı-lacivertli ekip 3 beraberlik aldı. Karacabey Belediyespor- Zonguldakspor maçı 1-1, Hacettepespor- Zonguldakspor maçı 0-0, Zonguldakspor-Darıca Gençlerbirliği maçı da 0-0 sona erdi.

Tolga Sancak son olarak 1.ligde 19 Aralık 2020 tarihinde Keçiörengücü'nün 2-1 kazandığı Balıkesirspor maçında 4.hakem olarak görev yaptı.